swedishturks.blogg.se

Happy is he who says, "I am a Turk" - Atatürk

Only in Turkey

Kategori: Allmänt

Tjena mors! Ni har ju säkert förstått att vi tycker att många turkar är oerhört snälla. Idag såg vi en bild (kolla här nere!!). Tänk er någon göra något sånt i Sverige, då skulle man allt bli förvånad! Med det önskar vi godnatt och (snart) trevlig helg! 





TARKAN!!! Sunny Restaurant

Kategori: Allmänt

Som ni vet, så är vi speciellt galna i Tarkan (Kiss Kiss låten), så när dom dansade den på restaurangen Sunny i Mahmutlar kunde vi inte motså att sjunga med! (och ja, skriken om "Tarkan" tillhör också oss..). Underbar är den i vilket fall som helst! Vi kan inte helt texten ännu, men det låter ju ganska bra :)
 
 

Turkish Food

Kategori: Alanya

Blir ni inte lite hungriga när ni ser denna underabara mat? Turkarna är riktigt duktiga på att laga mat, så när man går på restaurang kan man nästan ta vad som helst på menyn, och älska det! Ett tips är kanske att fråga vad servitören rekommenderar, då får man ofta något populärt och riktigt smarrigt!
Ha en trevlig dag!
 
 
 
 
 
 

Tea-time at Ali's place

Kategori: Alanya

Vår vattenkille Ali kommer ofta på besök hos oss. Han säger då alltid att vi ska komma på cay ("chai" = te) hos honom på hans Office, och gör då alltid som Caroline gör på bilden. Han är verkligen en jättegullig kille! :)
 
                 
 

En mysig turkisk låt

Kategori: Allmänt

Hej!
Här kommer en härlig turkisk låt som en kompis rekomenderade till oss, lyssna gärna!
Ha en trevlig kväll!