swedishturks.blogg.se

Happy is he who says, "I am a Turk" - Atatürk

Piratbåt

Kategori: Alanya

Morsning! Varmt och härligt väder i Alanya nu! Vi har haft det helt fantastiskt, och nu väntar ytterligare 3 och en halv vecka av härligheter. Vi gjorde en båttur i Alanya för några dagar sedan, kostade 15 euro, och mat och dryck ingår hela dagen. Lite roliga pirat och titanic shower fick vi också se. Men passa er, de tvingar upp vissa att dansa, och tyvärr så tvingade de upp mig (Caroline), även fast jag sa att jag verkligen inte ville, och till och med klamrade mig fast vid en stolpe (men det hjälptes visst inte..). Vi badade ifrån båten, och det avslutades med dans och foam (skum) party. Vi blev också vänner med några på som jobbade på båten, så vi blev medbjudna till en turkish night senare på kvällen. Där dansade vi turkisk dans och hade det trevligt. Sen när alla hade gått av fick vi gå in i kaptenens rum och leka lite pirat och kapten, styra och prata i mikrofon! En båttur som definitivt är värd att göra!

Hej från Alanya!

Kategori: Alanya

Just nu sitter vi i hamnen på en mysig restaurang och dricker lite goda drinkar! Vi har det underbart, 33 grader och sol och bad! Hoppas allt är bra med er också!
Hejsvejs!

HEJDÅ SVERIGE, MERHABA TURKEY!

Kategori: Allmänt

Hej alla! Idag åker vi, tjohej! Önskar er alla en härlig sommar, vi ska blogga så mycket vi hinner!
Just nu är det 27 grader i Alanya, nästa vecka ser det ut att bli 33 grader nästan hela tiden (inga dåliga grejer!!).

ONE DAY LEFT!

Kategori: Allmänt

Herregud! Kan inte fatta att det är imorgon vi drar igen! Gud vad tiden går fort! Hoppas att jag (Caroline) är redo att ta mig dit själv nu då, tio dagar ensam med en kompis i Alanya låter inte helt fel!
Vi ska försöka hinna blogga då och då, så att ni får se hur vi har det.

Vår favvo-kille

Kategori: Allmänt

En otroligt snäll, söt, blyg, och duktig kille heter Özlem. Han har hjälpt oss väldigt mycket med saker i vår lägenhet som har behövt fixas, så fort något gått sönder slår vi en signal så kommer han inom kort och hjälper oss. Han jobbar på vår mäklarfirma New Home in Turkey, och vi är såå glada för att vi har fått träffa honom! En bild nedanför är till och med hans barn med på!
Ha en fin dag i solen!

All I want in life is only to be free

Kategori: Allmänt

Hej kära vänner! 6 dagar kvar, och taggade till tusen! Vi har ett 29 grader varmt väder att se fram emot, och på fredag smäller det!
Kollade på vår video som vi gjorde sist vi var i Alanya, och vi tycker verkligen att den är underbar! Om ni inte har sett den, kolla på inlägget med titeln "Beautiful life in Alanya!", så hittar ni nog den!
Trevlig lördagskväll allesammans!

Oh my... 10 dagar!

Kategori: Allmänt

Hej hopp! 10 dagar kvar idag, det efterlängtade är snart kommen! Trevlig kväll hörrni!