swedishturks.blogg.se

Happy is he who says, "I am a Turk" - Atatürk

Pegasus World

Kategori: Resan

Ja, Pegasus World var ett hotell som hette duga. Ett 5-stjärnigt hotell med en enorm pool, massa roliga faciliteter samt havet endast ett par meter ifrån. Vår familj och vi har besökt Pegasus två gånger (bara för att vi tyckte det var så underbart första gången!), år 2006 och 2007. Hotellet har allt vad alla hotell har, plus lite mer. Den omtalade poolen täcker en otroligt stor mark, och jag tror faktiskt inte ens att vi hann se hela under veckorna som vi var där. Super häftig upplevelse. Pegasus World ligger i staden Side, ungefär en timme från Antalya. Om ni vill åka på en resa och bli förbluffade på hur fantastiskt ett hotell kan vara, för inte ett alldeles för dyrt pris, rekommenderar vi starkt att ta er dit. Vi har sagt att vi måste också åka dit en gång till innan vi dör, och det tänker vi tamigtusan hålla!
Att vi älskar Turkiet märker ni nu att det började redan vid tidig ålder.
Ha en super dag!

(Obs. Sorry att bildkvalitén inte är den bästa, fick googla bilder eftersom ingen av oss var någon vidare fotograf på den tiden)

Kommentarer

  • Alexandra säger:

    Hejsan! Har du iphone 4 eller 4s? Då har jag en tävling som är perfekt för dig! Vinn ett jättefint iphoneskal! :) hoppas att du vill vara med. Kram :)

    2013-01-12 | 12:49:58
    Bloggadress: http://alexandrasblogg.se
  • Ida säger:

    Bor du i Turkiet?:)

    Svar: Vi har en lägenhet där, som vi åker till ett par gånger om året. Så om du räknar det som att vi bor där, så gör vi det! :)
    Charlotte & Caroline Berggren

    2013-01-12 | 13:19:06
    Bloggadress: http://idahallgren.blogg.se

Kommentera inlägget här: