swedishturks.blogg.se

Happy is he who says, "I am a Turk" - Atatürk

Välja hotell

Kategori: Allmänt

Hej på er allihop!
 
Det finns enormt många hotell att bo på i Alanya, och man får ta reda på själv vad man är ute efter och vill ska vara tillgängligt i hotellområdet. De allra flesta gånger vi har bott på hotell på solsemestrar så har vi valt att ha all-inclusive, så att vi inte behöver ha med extrapengar för mat och dryck. Sist vi bodde på hotell i Alanya var ett par år sedan, och då bodde vi väldigt centralt, på ett hotell som hette Alaiye Kleopatra. Det var supernära till både stranden och centrum, och alla som jobbade där var väldigt trevliga. Men sen finns det säkert tusentals andra lika bra hotell att bo på. Som sagt får man ju välja vad man vill ska vara tillgängligt, t.ex. nära till stranden eller kanske en tennis/golfbana i närheten. Det finns säkerligen något som passar för alla, så det är bara att kika runt lite så hittar ni nog er favorit.
Ha en fortsatt bra dag!
(OBS. inget foto här nedan är på Alaiye hotellet!)

Kommentarer

  • Anonym säger:

    Fan vad kul med svenskar som skriver om Turkiet. Alltid kul att få ett perspektiv från folk från andra länder :) Det mesta man får höra är oftast negativa saker om Turkiet ifrån svenskar så det är väldigt kul att ni skriver positivt!
    Jag älskar Turkiet trots att jag bara varit där en gång. Har funderat så många gånger på att försöka få jobb där och bo där ett tag eller så.. även funderat på att skaffa ett sommarhus/lgh där...
    Hur ofta är ni där? :)

    Svar: Åh vad kul att du tycker så, tack så mycket! Vad härligt att det är fler som älskar Turkiet! Vi försöker att åka dit så ofta vi får lov, men mellan 3-4 gånger per år brukar det bli, så t.ex. i år ska vi dit på påsken, sommaren och förhoppningsvis höstlovet! Vi önskar lycka till till dig och dina framtidsplaner! :)
    Charlotte & Caroline Berggren

    2013-01-10 | 21:13:48

Kommentera inlägget här: